21 agosto 2016

CORRENT, TROTANT, CAMINANT DURANT AQUESTES VACANCES....

Holidays, week ONE  (Osona)

*** Diumenge 31 de juliol

Sortida, a les dotze del migdia, cap el camí de La Ruta dels Molins amb la cosina Montse. Xino-xano, he anat fent "la goma", fins que al final "l'he perdut"; i no només això: quan anava sola de tornada, "s'ha fotut de lloros", amb la conseqüent rascada al genoll i el colze. 6 km.







*** Dijous 4 d'agost

De bon matí, primera pujada de la temporada osonenca al Santuari de Puig-l'Agulla.
He anat caminant, cara amunt i a bon ritme, en 1:00:51 i he esmorzat "a la meva" taula de pedra, i he fet la baixada -corrent i anant amb molt de compte- en 37:00. Una diferència de 2 minuts.
Total, 11 km. en 1:38:00

*** Dissabte 6 d'agost

M'he emportat a "los jóvenes cachorros" (la Marta i l'Alex) a esmorzar a Puig-l'Agulla. Ens ho hem pres amb la calma (2:17:50) pujant i baixant caminant els 11 km. L'idea era que la Marta provés les botes que s'endurà al seu viatge per Sud-Amèrica, amb data de sortida (aquest proper dilluns) ... però sense data de tornada ni recorregut pre-definit.













Holidays, week - TWO (Costa Brava)

*** Dilluns 8 d'agost
Baixem a BCN per a dur a Marta a l’Aeroport (...dur comiat aquest cop). No tornem “a la muntanya”, ens en anem cap a la Costa Brava, a Sant Feliu de Guíxols.


*** Dijous 11 d'agost


Una mica de trail des de Cala Cap Roig i fins a Palamós i tornar (pel camí de Ronda). Sol, calor i unes vistes immillorables. 8 km ben suats.






*** Divendres 12 d'agost

"Frikada" del dia, de les vacances: me'n vaig, a ple sol, des de la platja de Sant Pol i fins al Centre -comercial i d'oci de Platja d'Aro... 5,5 km amb xancletes!  (podria haver estat pitjor).

*** Dissabte 13 d'agost

"Aparco" les "Trabuco" i em calço les Saucony per fer una mica d'asfalt; me’n vaig des de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols cap a la Carretera de Tossa, amunt, amunt, amunt fins arribar al trencall de l'Ermita de Sant Elm. M'hi arribo fins dalt i baixo fins el port de Sant Feliu, corrent fins l'altra punta del passeig marítim  (5,5 exigents km. per a mi). A la tarda "faig un Pinheiro": hi ha una "Milla" al poble... i ni me'n assabento fins l'endemà.








Holidays, week TREE  (Osona)

*** Dimarts 16 d'agost

De bon matí, cap a dalt de Sant Llorenç de Munt, a bon ritme caminant de pujada i corrent a la baixada; 7,250 km en 1:01:52.... I un cop a baix, com que era Sant Roc, missa i xocolatada a l'ermita (gentilesa de Nando Jubany, sí, el de "Can Jubany").

*** Dimecres 17 d'agost

Retrobada amb la bona gent de LMSD, aprofitant que baixava de Sant Julià per anar a veure el partit de tornada da la Supercopa amb el Sevilla.
Avui "ha tocat castell", amb la companyia del gran Carles Montllor Vegas, que ens ha aconsellat -un cop dalt- sobre hidratació i alimentació.
Després de donar la volta als 2 km del perímetre del castell, m'he forçat jo mateix a la baixada, completant els 9,00 km en 48:43, a una bona mitja de 5:25    
(7:16, 6:21, 5:47, 5:24, 4:53, 4:47, 4:43, 4:51 i 4:37).
Per cert, no he anat finalment a Can Barça (el partit era de "paganini"). Així que he fet 169 km. per entrenar-me’n 9 km. Però ha valgut molt la pena.

*** Divendres19 d'agost

Tinc ganes d'arribar a Barcelona per veure el track d'avui. Perquè he tornat a retrobar-me amb la sensació de perdre'm pel bosc (i no vull dir de modo “bucòlic", sinó que m'he perdut literalment). Crec que anava més perdut que una cabra dins d'un garatge a les fosques. Però el meu vell instint "boy-scout" no m'ha deixat defallir i, després de gaire bé 7 km, he anat a parar al tram final del camí de pujada a Sant Llorenç de Munt. Total 8,2 km. per arribar-hi quan "per la via directe" només n'hi han 3,8.
La baixada ja ha estat altre cosa: tot i que m'havia dit "baixa caminant, no corrent", en quan he "enfilat" el camí de tornada, he començat a córrer i ja no he parat fins arribar a Sant Julià.
Total, 12 km. en 1:58:49 per acabar en una mitja de 9:54, i fent tot el recorregut, no amb les "Trabuco", sinó erròniament amb les Asics "d'asfalt" (perquè, en principi, avui l'idea era anar a caminar uns 3 ó 4 km. per moure una mica les cames). I, com deia l'Alejandro Sanz: "...no es lo mismo". Inseguretat, sobre tot baixant. Per tant, i per un dia, he estat un personatge d'aquesta entrada d'en David Patán al seu "Blog maldito" (“Cómo identificar a un asfaltero en una carrera de montaña”).

*** Dissabte 20 d’agost

El campió ha tornat ! 
Baixo i pujo de Sant Julià a BCN només per veure el debut del Barça a la Lliga.

¡Toooooma!:  6-2 al Betis, amb recital de “lo petitó”, el més gran; i, com gaire bé sempre, al costat d'en David.









*** Diumenge 21 d'agost

Última pujada a Puig-l’Agulla, aquest cop acompanyat per en Miquel i repetint amb l’Àlex. Hem pujat “xino-xano” caminant en 1:01:42; i després del esmorzar de rigor, en Miquel i jo hem baixat “al trote-corrent” (jo ho he acabat fent en 29:14), pujant per la carena (modo “tradicional”) i baixant pel costat llarg de la Font de la Riera. 11 km.








I avui s'acaben les vacances....








... i el proper dissabte per la nit: “La Cocollona”, a Girona (arranca la temporada)