14 mayo 2017

ALGUIEN VOLÓ SOBRE EL NIDO DEL CUCO (*)



Matí molt calorós per a córrer avui. Inscrit inicialment a la cursa de 10 km, he decidit finalment sobre la marxa córrer la de 5 i quedant-me tant ample.

I si l’any passat la vaig fer en 23:51, aquest any en...

24:09

Una cursa amb molt bon ambient, gratuïta (és pels treballadors de SEAT, que poden convidar a fins a tres corredors “no-seatanos”, com és el meu cas), rematada amb una cursa infantil “a lo Holi hindú”, empolvorant als nens -i a molts dels pares que els acompanyaven- amb un bon grapat de polvos de colors  (per cert, crec que algú del departament de marketing de la Cursa ha ben “patinat”, anomenant a aquesta cursa infantil “Picasso” (que és un model de vehicle, exitós, de Citrôen); si volien donar-li el nom d’un pintor, per lo dels colors, en tenien centenars d’ells per escollir, sense que la gent -o al menys jo- pensés en Citrôen.

Per la resta, una matinal perfecte.

Tant perfecte, que fins i tot “he fet podi”. Tot i què cal matisar:
He fet podi, he pujat al podi, a recollir la Copa de l’Andrés Acuña, segon classificat en categoria absoluta a la cursa de 10 km. que, per assumptes de feina, ha hagut de marxar abans del lliurament de trofeus.

La imatge de capçalera, per tant, ben bé es podria anomenar, cinematogràficament, com a:
“Alguien voló sobre el nido del cuco”

(*) Cuco: Es un pájaro que pone sus huevos en nidos ajenos; utilizando el símil, un hombre que se hace pasar por otro y que “se cuela” en un ambiente que no es el suyo propio: el podio (el nido del cuco).




(avui, corrent amb la Tribanda "vintage")


(convidat a la cursa per Montse Cote)